Bedrijfsrevisor Eric Delahaije:

uw bedrijfsrevisor met een persoonlijke aanpak in Antwerpen

 
 

Onze ervaring in dienst van uw onderneming

 

Bedrijfsrevisor Eric Delahaije, werkzaam in de regio Antwerpen, heeft meer dan 25 jaar ervaring als bedrijfsrevisor. Daarbij staan een persoonlijke aanpak en een transparante tarifering centraal. Wij staan als bedrijfsrevisoren dicht bij de klant. Waarom? Omdat net dat de beste garantie is voor een dienstverlening op maat, precies zoals u en uw onderneming die verdienen. Wij maken deel uit van BBDH Bedrijfsrevisoren met revisoren in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

 

Deze structuur heeft verschillende voordelen. Onze klanten vinden steeds een kantoor dichtbij. En dankzij deze nabijheid slagen we erin om elk dossier met de nodige zorg en aandacht te behandelen. Daarnaast bent u er zeker van dat we voor elke situatie de juiste expertise in huis hebben. Een onderlinge kennisuitwisseling verzekert u ervan dat u steeds correcte informatie krijgt én dat we een gepaste aanpak kunnen ontwikkelen.

Van maandag tot vrijdag op afspraak

Kerndienstverlening met een persoonlijke aanpak

U kunt bij Bedrijfsrevisor Eric Delahaije terecht voor alle kerndienstverlening eigen aan bedrijfsrevisoren. Wij zijn actief in de hele regio Antwerpen en zijn gespecialiseerd in onder meer:

 

  • De verslaggeving omtrent de jaarrekeningen en geconsolideerde jaarrekeningen bij vennootschappen, stichtingen en vzw’s in de hoedanigheid van commissaris.
  • Het opmaken van controleverslagen bij inbreng in natura, quasi-inbreng, omzettingen, fusies en splitsingen…
  • De uitvoering van operationele en financiële audits.
  • De uitvoering van bedrijfsbeoordelingen en het nazicht van financiële informatie.
  • De onafhankelijke waardebepaling van bedrijven of delen van bedrijven.
  • Bijstand bij het ontwerp en de uitvoering van consolidaties.
  • Het evalueren, adviseren en begeleiden van de optimalisatie van de administratie en de interne controle binnen uw bedrijf.
  • Het opnemen van een mandaat voorlopige bewindvoering.

Bedrijfsrevisor Eric Delahaije is eveneens een erkend bemiddelaar. Het spreekt voor zich dat wij er als bedrijfsrevisoren voor zorgen dat we permanent up-to-date zijn en steeds handelen volgens de meest recente wetgeving. Onze expertise evolueert voortdurend. We zorgen ervoor dat uw dossier wordt behandeld volgens de actuele geldende regelgeving.

 

Bent u op zoek naar ervaren bedrijfsrevisoren voor de opmaak van controlestatuten of jaarrekeningen voor uw onderneming? Hecht u belang aan een persoonlijke aanpak gecombineerd met échte expertise en een ruime ervaring in het vakgebied? Neem dan contact op met Bedrijfsrevisor Eric Delahaije uit Antwerpen of neem een kijkje op onze website voor nog meer informatie. Hebt u vragen? Aarzel dan niet om ons kantoor te contacteren via mail of telefoon.